Volleyball i sommer-OL 2016

Brasil tar imot gjester

rio-logo1Brasil er landet å være i nå i sommer. Hvorfor? På grunn av OL, selvfølgelig. De olympiske leker er en begivenhet uten sidestykke, og det er alltid en ordentlig folkefest under lekene. OL er dessuten den ultimate testen for diverse idrettsfolk, siden man her kan bevise foran hele verden at man er best i en viss type sport. OL samler sammen alle de mest populære typene sport her i verden, inkludert volleyball. Selv om det norske landslaget i volleyball aldri har oppnådd noen særlig gode resultater, er det Norske Volleyballforbundet klart for OL. Det blir en utrolig spennende kamp, og siden Brasil er blant verdens beste nasjoner i sporten vil de være stort fokus på deres prestasjoner – de er tross alt på hjemmebane.

Tjen penger på volleyball

vollHar du god peiling på volleyball og de ulike individuelle utøverne, kan det være en god ide å se etter noen nye kasinoer å registrere seg på. Der får du en saftig innskuddsbonus når du overfører penger, som regel dobbelt opp (like mye i bonus som du setter inn). Da kan du satse penger på de ulike lagene i volleyball under sommer-OL 2016 i Brasil og tjene noen slanter. Hver kamp gir gode odds, siden volleyball er en ganske uforutsigbar sport og OL er uforutsigbart generelt. Her kan du doble pengene dine under hver kamp, og hvis du holder troen på enkelte lag kan du enkelt se enda høyere gevinster. Volleyball er en av de store verdensportene der ute, og nå som sommer-OL i Brasil skal til å settes i gang er det spesielt lukrativt å bli bedre kjent med sporten. Sommer-OL 2016 blir en fantastisk begivenhet for alle som elsker sport generelt, selv om vertslandet har fått en del kritikk for måten de har gjort seg klare for å holde mesterskapene. Ja, Brasil er fortsatt et land fullt av kontraster og en stor del av befolkningen lever i total fattigdom, samtidig som milliarder av dollar brukes på å holde OL. Dette har skapt sterke reaksjoner blant arbeiderklassen i regioner som Sao Paulo og Rio de Janeiro, men sikkerhetsmessig vil ikke dette innebære noen problemer for besøkende.

Nå var det nettopp NM i volleyball her i landet, og en rekke ulike lag fra hele landet deltok på den store begivenheten. Det er klart og tydelig at volleyball er på fremgang her i landet, og med tiden vil vi sikkert se det norske landslaget nå nye høyder i sporten. Kanskje vil vi til og med klare å ta en medalje i ett av OL-ene som følger? Nå i 2016 lønner det seg neppe å satse store summer på landslaget vårt, men når nordmenn først bestemmer seg for å satse på noe, stuper vi uti og stopper ikke før vi er i verdensklassen. Se bare på ishockey, og hvor godt landslaget vårt har gjort det i det siste! Ingen trodde at Norge noen gang ville bli noe særlig i ishockey, men nå har vi slått mange store nasjoner og har egne stjerner i selveste NHL!

Privacy Policy