Vinteren kommer

Vinteren kommer. Og du kan tro på at den er veldig kald i Tromsø! Om du bor i Tromsø kommer det hvert år en tid hvor du aller helst vil ligge inne på sofaen og holde deg varm. Men da er det greit å ha noe gøy å gjøre, eksempelvis kan du spille på spilleautomater på nettet eller på mobilen, mens du har en varm kopp kakao i den ene hånden. Det er både gøy, og du kan vinne en god slump penger. I den anledning har vi samlet et knippe av de beste spilleautomat inspirert av det kalde været oppe i nord. Både klassiske spill som vil passe de tradisjonelle spillerne best, og mer innovative spill for den mer eventyrlystne.

Lucky Angler – Snowy Catch

Lucky Angler – Snowy Catch er et spill fra NetEnt. Dette i seg selv bør være nok til å få deg gira, i og med at NetEnt er en av de beste og mest kjente spillutviklerne på markedet. Spilleautomaten har både spennende wild- og scatter-symboler, i tillegg til en hel del andre kule symboler. Om det dukker opp scatter-symboler vil du kunne utløse flere gratisspins, allikevel er det wild-symbolet som trumfer det meste i dette spillet. Hvis du får et wild-symbol på et av hjulene vil dette henge seg fast ved hjulet neste gang du snurrer det. Det forsvinner kun om det ikke blir brukt på noen av betalingslinjene.

I tillegg har spillet kul musikk, fine animasjoner og et bra scatter-symbol. Dette gjør spilleautomaten svært minneverdig, og kan i tillegg gi deg store premier.

Viking Storm

Viking Storm er en spilleautomat med fem hjul og 15 betalingslinjer, i tillegg til mange spennende bonusfunksjoner. Spillet er satt til de brutale nordiske hav hvor vikingene herjer, noe som betyr at du kan regjere over de kalde sjøveiene fra komforten av ditt eget varme hjem.

Hovedgrunnen til å velge dette spillet må være det faktum at du kan utløse tre ulike bonusrunder underveis i spillet, hvorav hver av disse blir utløst av ulike bonussymbol. Det finnes et gratisspinn-modus som gir spillerne 10 nye gratisspins. I tillegg finnes det et såkalt «hjul av rikdom», hvor spilleren snurrer et hjul i håp om å vinne gratisspins, og vinne store premier.

Sist, men ikke minst finnes det en modus kalt «Rainbow Road». Dette er et slags minispill hvor spillerne ruller numre og prøver å komme seg oppover regnbueveien, i håp om å lande på multiplikatorer eller komme seg inn i andre bonusmoduser.

Disse spennende bonusfunksjonene er kombinert med sjarmerende animasjoner, stilig musikk, og et tøft vikingskip.

Wild North

Dette spillet har en snødekt skog som bakteppe, og er et av de mest gjennomførte vinterspillerne vi har prøvd ut. I tillegg til et slående utseende, har spillet også mange spennende bonusfunksjoner og hele 50 betalingslinjer! Faktisk har spillet også syv ulike bonusrunder!

Hvert symbol på spilleautomaten har en spesiell egenskap som kan bli aktivert ved å initiere en bonusrunde. Her kan du nemlig velge et tilfeldig standard symbol, som så vil få en spesiell egenskap i neste runde. Stilig laget, spennende og utfordrende!

South Park

Dette spillet er tydelig inspirert av den populære animasjonsserien som fortsatt går på TV den dag i dag. Spillet finner sted i det alltid snødekte South Park. Dette er et svært morsomt spill og kan hjelpe deg med å holde humøret oppe når det er kaldt og mørkt ute. Selve spillet starter ved at Kenny blir knust av en spilleautomat, og blir bare morsommere og morsommere etter hvert som spillet ruller over skjermen.

Målet med spillet er rett og slett å ha det moro, og det leverer virkelig! Du vil kjenne igjen alle de kjente og kjære karakterene du kjenner fra TV-serien. I tillegg har man laget svært morsomme og interessante bonusrunder! Hva mer trenger du?

Privacy Policy