Kultur for oddsspill i nord

fotboll2I Nord-Norge har det alltid vært en god kultur for å spille på oddsen. Mange har faktisk også blitt millionærer etter å ha truffet på alle kampene sine og fått muligheten til å investere i nytt hus eller til og med starte opp sin egen bedrift.

Noen av de aller største tippegevinstene på oddsen har gått til dyktige spillere fra Nord-Norge. Spesielt er det byene Bodø og Tromsø som har stukket av med de aller største gevinstene, men også ute i distriktene elsker man odds og fotball. Selvfølgelig spilles det på flere idretter også, men når fotballinteressen er så høy som den er i nord er det ikke overraskende at det er fotball det spilles mest på.

Suarez beit ifra seg – vant 17.500 kroner

Under fotball VM i 2014 kunne man hos flere selskaper på nettet spille på om Luis Suarez kom til å bite en motspiller. Fotballspilleren fra Uruguay har blitt kjent for å bite motspillere når ting ikke alltid har gått hans vei. Det skjedde mens han både spilte for Liverpool og i Ajax. At det nå skulle skje igjen og det under selveste fotball VM ga hele 175 i odds. To kamerater fra Rana kunne etter hendelsen innkassere 17.500 kroner og hadde helt rett i at Suarez kom til å bite igjen.

Spiller på nettet

Ettersom Nord-Norge har en rik fotballhistorie med klubbene Tromsø og Bodø/Glimt følger også befolkningen ekstra nøye med på hva som skjer både i Tippeligaen og andre store ligaer som Premier League. De fleste leverer i dag spillene sine rett fra mobilen eller på nettet til selskaper som blant Bet365 for å få best mulig odds. Hos Bet365 får man ekstra gode odds og et utrolig godt utvalg da selskapet selv satser mest på fotballtipping. Bet365 har hovedkontor utenfor Stoke i England, som selv har et lag i Premier League, men allikevel vil du ha full tilgang på kundeservicemedarbeidere som snakker og skriver norsk.

Spill på lokale kamper

Norge har etter hvert fått en mye mer liberal spill-politikk, spesielt etter at pokerturneringer ble lov på norsk jord i 2015. Ettersom mange fra nord også har vært grundere og vært medeiere i spilleselskaper, ser dette ut til at nordlendinger stort sett har hatt et fornuftig forhold til spill og fulgt lommeboka si før de har satset penger. Det morsomme nå er at spillselskapene også har åpnet opp for at man kan spille på lokale kamper i lavere divisjoner, også i fylkene Finnmark og Troms. Bet365 har et imponerende utvalg av oddsspill, som gjør at du kan spille på klubber som Bossekop, Nordlys og Honningsvåg. Dette er kanskje ikke klubber du tidligere har sett på tippekupongen, men å satse på spill for lokale klubber blir bare viktigere for spilleselskapene.

Privacy Policy