Kort ned ventetiden til neste sesong – tips til aktiviteter

Når sesongen er over, har man noen måneder å slå ihjel før ting begynner å lysne litt. Hva skal man da finne på? Før i tiden var det nok meget lite man kunne sysle med i Tromsø. Folk satt hjemme og koste seg foran peisen, leste bøker og planla livet. Nå om dagen har internett invaderte de fleste husholdninger, derfor har man en rekke aktiviteter online å velge mellom. Du kan selvfølgelig også gjøre mye moro i fylket hele året, så det er egentlig bare å velge og vrake;

Hundekjøring

Du finner alltid hundesleder klare til å vise deg det virkelige Nord-Troms fylke, året rundt. Hundekjøring er ikke bare for turistene, bor du i området kan du trene deg opp i hundekjøring ved å ta et kurs, og kanskje sette opp egne turer for reisende sørfra. Hundekjøring i Tromsø er spesielt populært på våren, når nordlysene er synlige oftere.

Båtturer

Fra Tromsø finner du en rekke båtreiser å foreta deg, for eksempel korte turer med Hurtigruta nedover, eller små fisketurer i området rundt skjærgården. Ta med fotokameraet, så vil du knipse bilder som lett kan henges opp på veggen.

Hytteturer

Det kryr av hytter i Tromsø-området, derfor er det bare å samle sammen vennegjengen for å reise på en helgetur opp i Nordens Paris. Ta med masse mat og alkohol, så vil dere garantert skape minner for livet. Når man går sammen ti-tolv personer er det dessuten langt ifra dyrt å organisere en slik tur.

Nettspill

Mange her i Nord-Norge spiller pengespill på nettet for å gjøre ventetiden før neste sesong kortere. Det er avslappende, siden man sitter i sin egen sofa mens dealeren på andre siden av skjermen deler ut kortene eller spinner ruletthjulet. Spilleautomater er også populære, men du bør lese om dem før du prøver. Noen er uslåelige, slike som Starburst. Spill her om du vil dette flaksen på prøve, eller kanskje tippe på ett av dine favorittlag i fotball i stedet.

Online lærekurs

Nå som alle har tilgang til Skype og andre videoprogrammer, kan man ta online kurs uten å måtte reise langt av gårde. Vil du lære deg et nytt språk? Finn en lærer i et annet land, og ha daglige/ukentlige økter der dere praktiserer språket og du får lære deg de grunnleggende prinsippene. Billig, smidig og utrolig spennende!hundkörning

Privacy Policy